Jämaja kirikus saab kuulata koloratuursopran Elina Nechayevat

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Koloratuursopran Elina Nechayeva sädelev hääl on eesti publikule tuttav nii telekonkursilt „Klassikatähed 2014“ kui 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistluselt.
Koloratuursopran Elina Nechayeva sädelev hääl on eesti publikule tuttav nii telekonkursilt „Klassikatähed 2014“ kui 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistluselt. Foto: ERP Music

Reedel, 25 juuni kell 19 saab Jämaja kirikus kuulata Klaaspärlimängu suvist kontserti „Laulud siiski tulevad“, kus koos tenor Luc Robertiga astub üles ka koloratuursopran Elina Nechayeva.

Veel esinevad Arvo Leibur (viiul), Eneli Hiiemaa (flööt), Klaaspärlimäng Sinfonietta ja Andres Mustonen (viiul, dirigent). Kavas Mendelssohn, Vivaldi, Stradella, Mozart-Adam, Bizet, Franck, Schubert, Vähi jt

Kontsert on jätkuks kevadel toimunud kontserdile Tartus ja mõjub pärast kultuuriliselt kaamoslikke kuid tõelise hingekosutusena – Jämaja kiriku võlvide alla koonduvad suurepärased muusikud toovad esitusele klassikalise ja nüüdismuusika säravad pärlid. Erinäolise kontserdikava vaimulikud numbrid mõtestavad elu igavikulisest perspektiivist, rõõmust pulbitsevad virtuooslikud palad kutsuvad nautima ajalise hetke ilu ja võlu.

Kanadast pärit ooperi- ja kontserdilavade tõusev täht Luc Robert köidab kuulajaid oma kauni ja võimsa tenorihäälega. Tema repertuaari kuuluvad juhtivad tenorirollid mainekates ooperiteatrites, sh on ta laulnud New Yorgi Metropolitanis.

Koloratuursopran Elina Nechayeva sädelev hääl on eesti publikule tuttav nii telekonkursilt „Klassikatähed 2014“ kui 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistluselt. Lisaks on lauljanna Rahvusooper Estonia külalissolist ning teeb kaasa mitmetes muusikalistes projektides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles