Õpilasmaleva kokkutulek toob Illikule ligi 700 noort

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Foto: SA Õpilasmalev

Tuleval nädalal peetakse Illiku laiul SA Õpilasmalev vabariiklik kokkutulek, kuhu oodatakse osalema kuni 700 teismelist õpilasmalevlast.

Ürituse korraldajate teatel on laager kinnine üritus ja kogu tegevus toimub Illiku laiul, mistõttu piiratakse sõidukite pääsu kõnealusesse piirkonda ja autoga pääsevad laiule vaid teenindav transport ja paadiomanikud. Kohalike elanike ja ujujate jalgsi liikumist Titeranda ei piirata.

Kokkutulekul osalejatel on kohustus enne Orissaarde sõitmist tõendada Covid-19 läbipõdemist, ette näidata negatiivne testitulemus või vaktsineerimispass. Osalejad saabuvad Illikule liinibussidega ning kontroll toimub enne bussi peale minekut.

Malevlased elavad telklaagris, kuhu peaks kerkima ligi 250 telki. Õpilasmaleva staap ja infopunkt asuvad Sadama 19 hoones, kogu tegevus (programm, sportmängud ja toitlustus) toimub selle taga asuval haljasalal.

Laagri meelelahutusprogrammis kasutatakse heli- ja valgustehnikat, esinevad Ivo Linna ja Supernova ning Lõõtsavägilased. Korraldajad kinnitavad, et on teadlikud öörahu kellaajapiirangutest ning peavad nendest kinni.

Laagri prügimajanduse, platsikoristuse ning ööpäevaringse valve korraldab Perekond Piidivabrik MTÜ. Osalejatel on kaasas oma sööginõud ja joogitopsid, kohapeal korraldatakse nõudepesu ja jäätmete sorteerimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles