Homsest 102-aastane Selma Leesi on elurõõmus ja reibas

Urmas Kiil
Copy
PIKA ELU JA REIPA VANADUSPÕLVE SALADUS: “Kogu oma elu olen töötanud Kuresaare haiglas. Arvan, et eks mind on aidanud siin haigemajas valitsev tervislik õhkkond. Tõsi, tohtrid mind mõnikord ju putitanud on, kuid väga raskelt pole ma kunagi haige olnud,” ütleb Selma Leesi.
PIKA ELU JA REIPA VANADUSPÕLVE SALADUS: “Kogu oma elu olen töötanud Kuresaare haiglas. Arvan, et eks mind on aidanud siin haigemajas valitsev tervislik õhkkond. Tõsi, tohtrid mind mõnikord ju putitanud on, kuid väga raskelt pole ma kunagi haige olnud,” ütleb Selma Leesi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Homme Kuressaare haigla hooldekodus oma 102. sünnipäeva tähistav Saaremaa vanim elanik Selma Leesi millegi üle kurta ei oska.

“Mul ju lausa luksuslik elu praegu,” nendib sünnipäevalaps reipalt ja rõõmsameelselt. “Kõik on siin olemas ja jumal tänatud, et jalad veel kannavad. Saan ikka ise ringi liikuda ja tulen endaga ise toime.”

Pikale ja sündmuste rikkale elule tagasi vaadates meenutab Selma eelkõige mineviku päikselisemat poolt. “Eks neid rõõmsaid ja helgeid hetki on palju olnud. Olen saanud palju ringi liikuda ja isegi mööda maailma reisida,” räägib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles