Saaremaa ralli algab asfaldil ja lõpeb kruusaklassikal

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
RAHA MULLE, RALLI SULLE: Teisipäeval avatud rallipoes Saare Selveris läks äri kohe esimesel päeval kenasti käima. Kristo Kaasikule müüb parajasti rallipääsmeid Irja Raudsepp.
RAHA MULLE, RALLI SULLE: Teisipäeval avatud rallipoes Saare Selveris läks äri kohe esimesel päeval kenasti käima. Kristo Kaasikule müüb parajasti rallipääsmeid Irja Raudsepp. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Homme algav 54. Saaremaa ralli on oma enam kui viiesaja kilomeetri pikkuse võistlustrassiga ajaloo pikimaid, kus nii võistlejad kui ka pealtvaatajad peavad järgima koroonapiiranguid.

Võistluste direktor Villi Pihl ütles, et heade aegade maksimumpublikut tänavu kindlasti raja äärde oodata ei ole. “Ühest küljest piirangute tõttu, teisest küljest on inimesed lihtsalt ettevaatlikumad,” lausus ta. Pihl lisas, et piirangute pärast saavad korraldajad erinevates kanalites küll fännidelt pahandada, aga neist pole paraku pääsu. “See pole korraldajapoolne kiusuajamine. Me peame neid järgima, et üritust läbi viia,” sõnas ta.

Neliteist kiiruskatset

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles