![EELDUSED LÕI LAPSEPÕLV: Pariisis Rootsi suursaatkonna peakokana töötav Erki Siplane meenutab, et lapsepõlves ümbritses teda kõikjal toidutegemine. Küllap nii tekkisid ka head eeldused kokandusmaailma tippude hulka jõudmiseks.](http://f7.pmo.ee/cl7T639ijqmT0fgkkPKxLvcXbTg=/1442x0/filters:focal(192x778:1745x1695):format(webp)/nginx/o/2021/10/29/14173759t1h1827.jpg)
Nii arvab Saaremaalt pärit, siin oma karjääri alustanud ja hiljem kokandusmaailma kõrgustesse tõusnud Erki Siplane. Praegu töötab ta peakokana Rootsi saatkonnas Pariisis.
Nii arvab Saaremaalt pärit, siin oma karjääri alustanud ja hiljem kokandusmaailma kõrgustesse tõusnud Erki Siplane. Praegu töötab ta peakokana Rootsi saatkonnas Pariisis.
Kui pärisin Erki Siplaselt, kas mees, kes ise iga päev teistele parimaid hõrgutisi ja peenemaid roogasid valmistab ja pakub, ise vabal ajal väljas söömas käib, vastas ta, et loomulikult käib ja peab seda väga oluliseks.