ARVUDE KEELES Automüüjad ootavad imet ja koroonaviiruse taandumist

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
MÄNGUAUTO SAAB KOHE KÄTTE: Aivar Johansoni sõnul on uute autode tarneajad praegu igal pool pigem pikad. Lohutuseks annavad nemad uue auto tellijale ostuga kaasa meene, et klient päris tühjade kätega ei peaks lahkuma.
MÄNGUAUTO SAAB KOHE KÄTTE: Aivar Johansoni sõnul on uute autode tarneajad praegu igal pool pigem pikad. Lohutuseks annavad nemad uue auto tellijale ostuga kaasa meene, et klient päris tühjade kätega ei peaks lahkuma. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Uute autode soetamisega on Saaremaal praegu üsna sama lugu nagu igal pool mujal. Täiesti uhiuue auto võib kätte saada paari kuu, poole aasta või isegi aasta pärast.

Hea õnne ja mõne muu valiku korral on uus auto istumise all aga juba paari päevaga. Sel juhul saab klient aga just sellise masina, nagu parasjagu laos leidub ning lisavarustuse või lemmikvärvi võib ta autole ise juurde mõelda.

Tänavune automüügiaasta ei ole olnud lihtne. Kui esimene poolaasta oli isegi väga hea, tõdevad siinsed automüüjad, siis teine pool on olnud hoopis keerulisem. KIA ja Peugeot´ Saaremaa ametliku esinduse müügikonsultandi Kristian Teerni sõnul on olukord juba nende müüdavate markide puhul veidi erinev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles