Uustla talu grilljuust valiti Eesti parimaks mahetoiduks

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
SIIM SOOÄÄR JA MARGIT LEPP teevad laari grilljuustu valmis ühe päevaga.
SIIM SOOÄÄR JA MARGIT LEPP teevad laari grilljuustu valmis ühe päevaga. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Meedla külas tegutseva Uustla talu küüslaugumaitseline grilljuust võitis aasta parima mahetoidu tiitli, auhindu pälvisid teisedki Saaremaa mahetootjad.

"Teadsime, et meie toode on hea ja lootsime head kohta, aga esikoht oli siiski natuke üllatav," ütles Kadi raadio keskpäevaprogrammile Uustla talu OÜ Saare Maakari juhatuse liige Siim Sooäär.

Lisaks žürii poolt parimaks tunnistatud küüslaugu-grilljuustule võitis Meedla külas valmistatud grilljuust Originaal esikoha rahvahääletusel.

Tagasi üles