Saaremaa valla neljas abivallavanem on Liis Juulik

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Liis Lepik
Liis Lepik Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Valimisliit Terve Saaremaa esitab teiseks abivallavanema kandidaadiks senise vallasekretäri Liis Juuliku, kelle vastutusvaldkonnaks on määratud tugiteenused, arendus, kommunikatsioon ja järelevalve.

Valimisliidu Terve Saaremaa juhi Madis Kallase sõnul on Liis Juuliku suureks eeliseks asjaolu, et ta on töötanud Saaremaa vallavalitsuses algusest peale ning on nii vallavalitsuse kui ka vallavolikogu töökorraldusega ülimalt hästi kursis.

„Liis Juulik ei ole valitsuse laua taga sugugi uus inimene, sest vallasekretärina on ta valitsuse istungitel ja muus valitsuse töös alati osalenud. Kindlasti teeb uues ametis sisseelamise märkimisväärselt lihtsamaks see, et vallavalitsuse kollektiivi jaoks on tegu oma inimesega,“ märkis Kallas. „Tugiteenused, sealhulgas rahandus, personal, IT, hanked, juriidika ning arendus, kommunikatsioon ja järelevalve on kõik valdkonnaülesed teemad ning seega tulevad kasuks üldised teadmised valla toimimisest ja seadusandlusest,“ lisas ta.

Liis Juulik sõnas, et abivallavanema ametiga kaasneb suur vastustus, aga ka võimalus aidata Saaremaa arengutele kaasa uue nurga alt. Oma tugevuseks peab ta laialdast kogemust omavalitsusvaldkonnas.

"Pean väga oluliseks personalitemaatikat, sest organisatsioon algab inimestest ning kommunikatsioonis soovin veelgi suuremat rõhku panna proaktiivsusele. Olen suhelnud abivallavanematega, kes seni nende valdkondade eest vastutasid, ning saanud oma otsusele nendepoolse toetuse. Minu juhtimispõhimõtted ühtivad nende omadega ja jätkan samal kursil,“ rääkis Juulik.

Vallavolikogu koguneb vallavanema valimiseks ja valitsuse liikmete kinnitamiseks 26. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles