Saaremaa vallavalitsuse arendusnõunikuna asub tööle Jaanika Tiitson

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Jaanika Tiitson
Jaanika Tiitson Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Vallavalitsuse arendusnõunikuna asub 1. märtsist ametisse Jaanika Tiitson, kes praegu töötab Lümanda teenuskeskuse juhatajana. Teenuskeskuse juhi leidmiseks kuulutatakse välja konkurss.

Jaanika Tiitson ütles, et töö arendusnõunikuna kõnetab teda väga: „Arendustöö pakub alati lõputult palju võimalusi, kunst on neid ära tunda ja valida kaasaminemiseks välja sellised, millest on saarlastele kõige enam kasu. Kuna omavalitsuste ühinemislepinguga paika pandud põhimõtete aeg on läbi saanud, vajame edasiminekuks uusi kokkuleppeid ja mul on hea meel sellesse protsessi panustada.“

Tiitsoni sõnul on tal väga kahju Lümanda teenuskeskusest lahkuda, samas näeb ta uues ametis võimalust tuua maapiirkondi rohkem otsuste tegemise juurde ja teha neid nähtavamaks. „Sel viisil saan kasutada teenuskeskuse juhataja tööga saadud kogemust ja vaatenurka kogu Saaremaa heaks,“ lisas Jaanika Tiitson.

Abivallavanem Liis Juuliku sõnul on Jaanika Tiitsoni asumine arendusnõuniku ametikohale vallavalitsuse jaoks suur võit. „Jaanika kasuks räägivad tema senine töökogemus ja tegevus Lümanda teenuskeskuse juhina: tegemist on initsiatiivika, pühendunud ja suure südamega teenistujaga, kes on hinnatud meeskonnaliige,“ ütles Juulik.

Arendusnõuniku peamiseks ülesandeks on Saaremaa valla arendustegevuse koordineerimine ja rahvusvahelises koostöös osalemine.

Aastatel 2009–2014 oli Jaanika Tiitson Lümanda vallavanem ja 2014–2017 Lääne-Saare vallavalitsuse liige, samuti on ta töötanud AS-is Allando Trailways logistiku ja Taani suuna müügijuhina. Kõrghariduse on Tiitson omandanud Tallinna Pedagoogikaülikoolis haldusjuhtimise erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles