Jaga oma lemmikuid ⟩ Lasterikkad otsivad taas peresõbralikke toidukohti

Saarte Hääl
Copy
GoSpa.
GoSpa. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eesti Lasterikaste Perede Liit lükkas teist aastat hoo sisse peresõbraliku toitlustusasutuse kampaaniale, tunnustamaks kõiki restorane ja kohvikuid üle Eesti, kes pööravad oma tegemistes ja toimetamistes igapäevaselt tähelepanu lastega peredele, vahendab BNS.

"Möödas on ajad, kui toidukoha tegid peresõbralikuks friikartulid ja suur mängutuba. Peresõbralikkus algab eeskätt ikka naeratusest, lahkest sõnast ja empaatiavõimest. Märgisega soovime leida üles kõik toidukohad, kes näevad vaeva väikeste armsate detailidega, olgu selleks toit, arendavad tegeluskomplektid lastele või vahetu teenindus, et muuta väljas söömine meeldejäävaks elamuseks kogu perele, nii emale-isale kui lastele,“ ütles Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

Peresõbraliku toidukoha märgisele on oodatud kandideerima kõik restoranid ja kohvikud üle Eesti, kes näevad lastega peresid oma kindla kliendisegmendina. Väärilised toidukohad selgitavad välja aprillikuuks Eesti lastega pered. "Selleks, et saaksime kaardi peale panna kõik peresõbraliku märgise väärilised toidukohad, palume lastega perede abi. Ootame teilt toidukohtade soovitusi, kus olete perega positiivse elamuse saanud,“ lisas Õunap.

Peresõbralikest toidukohtadest palutakse märku anda Peresõbraliku toitlustuskoha Facebooki lehel.

Peresõbraliku toidukoha märgist antakse tänavu välja teist korda. 2021. aastal pälvisid märgise 19 toidukohta üle Eesti. Saare maakonnast said auhinna GoSpa restoran ja Saaremaa Veski.

Perede lemmikutena toodi esile restoran Lucca Tabasalus ja GoSpa restoran Saaremaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles