HOMNE LEHT ⟩ Mõnusat nädalavahetust Saarte Hääle seltsis!

Saarte Hääl
Copy
Pekka Rooväli (vasakul) ja Alar Aksalu panid pannile pullimunad ja valmistasid hõrgu roa toorest metskitsesüdamest.
Pekka Rooväli (vasakul) ja Alar Aksalu panid pannile pullimunad ja valmistasid hõrgu roa toorest metskitsesüdamest. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl
  • Saarte Hääle seekordne mahukas nädalavahetusenumber pühendab palju leheruumi Orissaare asulale, mis elab läbi omamoodi renessanssi. Kohalikud sädeinimesed on võtnud sihiks kasvatada asula vaimult suuremaks kui Kuressaare, kus kõlavate nimedega uute keskustega ei osata midagi peale hakata.

  • Paratamatult ei saa leht üle ega ümber Juhan Smuuli 100. sünniaastapäevast. Armastatud rahvakirjaniku kaasaegne, literaat Aksel Tamm, leiab, et Smuuli kunagised patriootilised tunded ei ole nii jäävad, kui tema inimesetundmine, meremured ja mererõõmud.

  • EASi välisinvesteeringute keskuse äriarendusjuh Raido Lember ütleb intervjuus rubriigile Ulgusaarlane, et Saaremaa tulevikuvõimalused on seotud avameretööstuse ning ka energeetikaga, mis liigub merele.

  • Toiduleheküljel panevad Pekka Rooväli ja Alar Aksalu aga pannile pullimunad ja valmistavad hõrgu roa toorest metskitsesüdamest.

    Telli digileht SIIT ja saad nädalavahetuse Saarte Häält lugeda juba täna õhtul. Või vormista paberlehe tellimus ja saarlaste päevaleht tuleb järgmisest nädalast postkasti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles