Mängutuba Marakratt otsib uut perenaist

Kristina Õun
, Reporter
Copy
SILLE HOOGAND annab Marakrati mängutoa üle, võttes endaga kaasa palju-palju naerukaid ja südantsoojendavaid mälestusi ning aastate jooksul saadud tutvusi.
SILLE HOOGAND annab Marakrati mängutoa üle, võttes endaga kaasa palju-palju naerukaid ja südantsoojendavaid mälestusi ning aastate jooksul saadud tutvusi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Mängutuba, kus paljud pisemad saarlased ja nende lapsevanemad on aastate jooksul mõnel sünnipäeval käinud või ise pidu korraldanud, on jäämas perenaiseta. Aastaid Marakrati mängutuba vedanud Sille Hoogandil on plaan edasi liikuda.

“Mõned pered on saanud mulle isiklikult väga südamelähedasteks ja olen saanud sealt endale sõpru loodetavasti kogu eluks,” märgib Sille Hoogand, kes avas Marakrati mängutoa 2016. aasta 15. oktoobril. Viimased peod peetakse Sille “valitsuse all” aprillikuus ehk siis 30. aprillil on Marakrati mängutuba loodetavasti juba uue perenaise leidnud.

Kes selleks uueks perenaiseks või peremeheks saab, on hetkel veel lahtine, kuid Sille loodab, et tema koha võtab üle entusiasmi täis inimene, kes mängutoale uue hingamise annab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles