KUIDAS SEDA JUBA TEHTUD POLE? ⟩ Saarlased asuvad Eesti tipp-disainerite loomingut rentima

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Glam.Rent tiim
Glam.Rent tiim Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare Ametikooli noored tarkvaraarendajad osalesid oma ehtelaenutusplatvormi ideega Tartus loomehäkatonil „Tulevikumood,“ kust tuldi koju tagasi suurepärase eriauhinnaga.

Hetkel töötab Glam.Rent platvormi kallal neli entusiastlikku inimest: krooniline idufirmade looja ja koodikirjutaja - Olavi Allik, avara laiasilmaringiga maailmarändur ja parim reasearcher, keda leida võib - Silja Kask, pikaajalise UI/UX disaineri kogemusega veebikujundaja – Andrus Pajuniit ja idee autor, projektijuht ja äri-/andmeanalüütik – Andra Vabar. „Üheskoos üritame nüüd järgnevate kuude jooksul prototüübi valmis ehitada, disaini paika saada ning ka esimesed kliendid platvormile saada, et siis juba kasutajakogemuse najal oma toodet täiustada ja parendada,“ rääkis Andra Vabar Saarte Häälele.

Milles aga noorte saarlaste äriidee seisneb? Andra sõnul on neil plaan ehitada digiplatvorm nimega Glam.Rent, mis tegeleb Eesti tipp-disainerite loomingu rentimisega, esialgu keskendudes pigem aksessuaaridele/ehetele. „Rendiplatvorm Glam.rent annab inimestele harukordse võimaluse olulistel pidulikel sündmustel kanda Eesti disainehteid, ilma et peaks neid omama või välja ostma,“ selgitas Vabar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles