UUS AMETNIK VALLAMAJAS ⟩ Turismi- ja turundusteenistuse arendusspetsialistiks valiti Sigrid Valter

Saarte Hääl
Copy
KRUIISILAEV Victoria I Saaremaa sadamas 1204 soomlasest turistiga.
KRUIISILAEV Victoria I Saaremaa sadamas 1204 soomlasest turistiga. Foto: Merit Lehtsalu/Saarte Hääl

Sigrid Valter valiti turismi- ja turundusteenistuse arendusspetsialisti kohale kolme kandidaadi seast.

„Sigridil on muljetavaldav kogemustepagas ning ideed, kuidas Saare maakonna turismivaldkonda arendada ja mõjusamalt piirkonnas koostööd teha. Sigrid sobitub oma isikuomaduste ja väärtustega meie naiskonda väga hästi,“ põhjendab valikut turismi- ja turundusteenistuse juhataja Helina Andruškevitšus.

Aastaid tagasi arstiteadust õppinud, kuid Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžis turismiteenuste disaini alal end koolitanud Sigrid Valteri viimaseks suuremaks tööks oli Hiiumaa Elamuskeskuse Tuuletorn käivitus, mille juures ta tegutses teenindus-, personali- ja toitlustusjuhina. Aastail 2016 – 2019 töötas ta SA Hiiumaa Arenduskeskus turismiinfokeskuse juhataja ja projektijuhina.

„Minu toimetamised Hiiumaal on andnud kogemusi väga lühikese aja jooksul mitmetes eri valdkondades,“ rääkis Sigrid. „Tunnen saarte, eriti Hiiumaa külastajat väga hästi, nii seda, kes on juba saarele jõudnud kui ka saare potentsiaalset külastajat. Tean, kuidas saare eripära presenteerides kõnetada erinevaid sihtrühmasid.“

Sigrid Valter hakkab turismi- ja turundusteenistuses arendusspetsialist Egle Puhki asendajana tööle 1. aprillil, temaga on tööleping sõlmitud käesoleva aasta 31. detsembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles