Esmaspäeval toimuvad seoses Pargi tänava teetöödega täiendavad liiklusmuudatused

Saarte Hääl
Copy
Liiklusskeem Pargi tänaval 11. aprillist kuni 31. maini.
Liiklusskeem Pargi tänaval 11. aprillist kuni 31. maini. Foto: Saaremaa vald

Saaremaa Vallavalitsus teavitab, et alates esmaspäevast, 11. aprillist on suletud liiklus Pargi tänaval täiendavalt Lossi tn ja Asa Spa Hotelli (Pargi tn 12) vahelisel lõigul, eeldatavasti kuni 31. maini.

Varasemalt, 23. märtsist oli liiklus suletud Tolli tn ja Asa Spa Hotelli vahelisel lõigul.

Seoses täiendava sulgemisega muutub ka piirkonda läbiva ühistranspordi marsruut ning kesklinnast Tuulte Roosi linnaosa suunal liikuvad bussid ei teeninda Pargi peatust.

Lisaks pöörab vallavalitsus tähelepanu, et Tuulte Roosi linnaosast kesklinna suunal sõitvad bussid läbivad Kuressaare supelranna ja Lossihoovi vahelist puhkeala (Kalda pst kergliiklustee). Palume olla kergliiklejatel ettevaatlikud ning mõistlikud seda marsruuti kasutatava ühistranspordi suhtes.

Liikluse ümbersuunamise skeem seoses Pargi tänava töödega
Liikluse ümbersuunamise skeem seoses Pargi tänava töödega Foto: Saaremaa vald

Piirkonnas toimuvad jätkuvalt kesklinna sademevee- ja kanalisatsioonisüsteemi rekonstrueerimistööd, mille tulemusel saab lõik ka uue liikluslahenduse (sh täiendavad parkimiskohad) ja teekatendid (sh kõnnitee). Tööde ajaks on paigaldatud vastavad liiklusmärgid ning ümber on suunatud ka ühistransport, kuid jätkuvalt teenindatakse kõiki peatuseid.

Järk-järgult liigub töödeala ja liikluseks suletud ala edasi Pika tänava suunas ning läbi Põik ja Lasteaia tänava kuni Tiigi tänavani. Kohalikke elanikke teavitatakse tööde teostamisest otse ning neile on tagatud ligipääs kodudesse ka tööde ajal.

Tööde tellijaks on Kuressaare Veevärk, töid teostab Klotoid OÜ. Kavandatud tööde kogumaksumus on ca 750 000 eurot, millest veidi üle poole moodustab sademeveeprojekt. Keskkonnainvesteeringute Keskus toetab sademeveetrassi rajamist 290 000 euroga, vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimise kulud kannab Kuressaare Veevärk ning tänavakatendite ja kõnniteede uuendamist rahastab Saaremaa vald.

Vallavalitsus vabandab võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles