Saarlane käis arvajaid telemängus "Ma näen su häält" ninapidi vedamas

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Kristiine Pajussaar - laulja või teeskleja?
Kristiine Pajussaar - laulja või teeskleja? Foto: Rauno Liivand

Kui alles nädal tagasi jõudis saates võiduka duetini Saaremaalt pärit laulja Kristiin Koppel, siis nüüd, pühapäeval oli lauljate ja teesklejate ridades jälle üks kohalik näitsik: fotograafi ja meigikunstnikuna tuntud Kristiine Pajussaar, kes teinud piltnikuna kaastööd ka Saarte Häälele.

"Nägin Facebooki grupis "Pean saama näidelda, muidu suren" kuulutust, kuid seal ei olnud täpsemalt kirjas, mis saatega tegemist," rääkis Kristiine Saarte Häälele. Kuna ta teadis, et salvestuskuupäeval viibib ta nagunii Tallinnas, mõtles ta siiski minna ja vaadata, millega tegemist.

Neile, kes avaldasid soovi saates osaleda, saadeti juba lähem info, mis ja kuidas toimuma hakkab. Kui esimese hooga Kristiine korra kahtles, siis juba järgmisel hetkel oli ta valmis osalema. "Mõtlesin, et noo, teeme ära siis!"

Ehkki äärmiselt elujaatava noore naisena on Kristiine varemgi kõiksugu lahedates ettevõtmistes kaasa löönud, ei ole ta ühtegi telemängu seni sattunud. Väga suurt hirmu ta kaamerate ees ei tundnud, kuigi tavapäraselt oma ametis leiab ta pigem kaamera tagant.

"Veidi mõtlesin, kas, miks ja oli see ikka õige otsus, aga samas elu on ju elamiseks ja mis seal ikka," leidis ta. "Tähelepanu vastu pole mul midagi, aga ma ei mõtle sellele niimoodi, et mul on tähelepanu vaja. See on rohkem midagi enda jaoks."

Kristiine Pajussaar - laulja või teeskleja?
Kristiine Pajussaar - laulja või teeskleja? Foto: Rauno Liivand

Saates selgus, et Kristiinele elevant päris kõrvapeale astunud ei ole, kuid laulja ei ole ta samuti. Arvajatele abiks olevate nõuandjate hinnangud Kristiine esinemise osas läksid lahku. Seda arvasid aga kõik, et välimuse järgi võiks ta raudselt laulja olla. "Anu Saagim ütles kõige õigemini. Ma küll duši all ei laula aga olen eluaeg tahtnud lauljaks saada," märkis ta. "Kuid mida ei oska, seda ei oska."

Ehkki lauljaks ta saada ei plaani, tahaks ta oma elu jooksul ühe klubihitiga siiski hakkama saada. "Klubis võiks muidugi esineda ka, aga mitte laivis laulda," muigas ta.

Kristiine leidis, et teda vedas alt tõsiasi, et laulu, millega ta arvajaid ninapidi pidi vedama ja mille ajal suud liigutama, sai ta kätte napid kaks päeva enne saadet. Harjutamisaega jäi seega väga väheseks. Reaalselt oli tal muude toimetuste kõrvalt võimalik laule, mida tal saates vaja läks, harjutada vaid kaks tundi. "Valesti ei teinud ma midagi, seal ei saagi midagi valesti teha, seal lähebki nii, nagu läheb," märkis ta.

Kui Kristiinel oleks õnnestunud arvajaid lõpuni ninapidi vedada ja ta võitnuks, oleks ta saanud võidurahaga teha oma firmasse sissemaksu ära ning ostnud omale tööks uue fotokaamera. "Või siis panustanud selle oma kodusse," märkis ta. "Läksin täispangale välja ja lootsin ikka võita, aga arvan, et oleksin pidanud olema vahetuses Näitlejaga, kes laval esimene oli," arutles ta. "Siis ma arvan, oleksin kauemaks jäänud saatesse."

Kristiine avaldas lootust, et ta saab oma klubihiti kunagi siiski tehtud. Kui mitte kellegagi koos, siis kavatseb ta selle ise ära teha. Saates muidugi pakkus saatejuht Piret Laos, et üks nõuandjaist, Andrei Zevakin võiks Kristiinet selles kindlasti aidata ja noormehel polnud selle vastu ka midagi. "Aga muidu, mis siis, et ma laulda ei oska - äkki selle võrra paremini oskangi meiki ja pilte teha!" jäi Kristiine endiselt optimistlikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles