Vallavalitsuses asub personalijuhina tööle Mai-Liis Niit

Saarte Hääl
Copy
Mai-Liis Niit. Erakogu foto.
Mai-Liis Niit. Erakogu foto. Foto: Saaremaa vallavalitsus

Personalijuhi töökohale välja kuulutatud konkursile esitas avalduse neli kandidaati, kellest ametisse valiti Mai-Liis Niit.

Saaremaalt pärit Mai-Liisil on magistrikraad personalijuhtimise erialal, mille ta omandas 2018. aastal Tallinna Tehnikaülikoolis.

Lisaks on tal ka Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia diplom raamatukogunduses ja bibliograafias.

Varasemalt on ta töötanud personalispetsialisti ja palgaarvestajana Ameerika Ühendriikide Suursaatkonnas ning viimased kaks aastat on Mai-Liis olnud H&M personalijuht, kus tema peamiseks eesmärgiks oli viia ettevõtte Eestis ja Lätis asuvad poed Soome müügiturult üle Poola müügiturule. Peamiseks kohustuseks oli tööjõu planeerimine Eestis ja Lätis.

Mai-Liisi sõnul on tema suureks sooviks olnud leida oma erialale sobiv väljakutse just kodusaarel.

„Usun, et minu personalijuhtimise alane haridus ja töökogemus nii era- kui ka avalikus sektoris annab mulle hea tausta personalijuhi ülesannete täitmisel. Oma töös ja tegemistes annan endast parima, et kuulata, nõustada ja lahendusi leida. Samuti soovin aktiivselt kogukonna tegemistes kaasa lüüa,“ lisas Niit.

Tugiteenuste osakonna juhataja Alo Heinsalu sõnul loob Mai-Liisi senine mitmekülgne kogemus ja head erialased teadmised eelduse vallavalitsuse personalistrateegia elluviimiseks.

Mai-Liis Niit asub Saaremaa vallavalitsuse personalijuhina tööle alates 9. maist 2022.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles