Kaevikusõda turismis – juba kolmandat aastat

Copy
Olavi Antons.
Olavi Antons. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

“Pärast kaht aastat pandeemiat ja kaht kuud sõda sinna otsa on olukord turismis paljuski sarnane. Inimesed on hellaks muutunud ja pikki plaane naljalt ei tehta. Sest mine isahane tea,” kirjutab turismiettevõtja, uussaarlane Olavi Antons.

Üks minu kassidest, kes on muidu üks igavene toiduga pirtsutaja, harrastab koera kausist krõbinate hiivamist. Kui neidsamu krõbinaid pakkuda talle tema enda kausist, siis ta põlgab need ära. Sobivad ainult need, mis on juba koera kaussi kallatud. Kui koer sellele häbitule rekvisitsiooniaktile peale satub, siis läheb suuremaks tüliks, sestap on olulised kaks faktorit – õige ajastus ja kiire tegutsemine. Keelatud vili on magus.

Pärast kaht aastat pandeemiat ja kaht kuud sõda sinna otsa on olukord turismis paljuski sarnane. Inimesed on hellaks muutunud ja pikki plaane naljalt ei tehta. Sest mine isahane tea. Neid, kes puhkama sõidavad Aasiasse või üle ookeani, mis veel mõni aasta tagasi oli rutiin ja pelgalt majanduslike võimaluste küsimus, ümbritseb täna uljaspeade oreool. Kuhu te lähete? Aga mis siis, kui..?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles