Parvlaev Regula on alates tänasest lisareisideks valmis

Saarte Hääl
Copy
Parvlaev Regula
Parvlaev Regula Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

TS Laevade parvlaev Regula on tänasest valmis lisareiside tegemiseks Virtsu-Kuivastu liinil suurema nõudlusega päevadel perioodil kuni 31. augustini.

TS Laevade juhatuse liige ja teenindusvaldkonna juht Ave Metsla ütles, et Regula lisareisid on nõudluspõhised nagu ka kahel eelneval aastal.

TS Laevad teeb lisareise juhul, kui graafikujärgsest reisist on maha jäänud vähemalt 200 liinimeetrit sõidukeid, millede üleveoks on ostetud pilet põhilaeva graafikujärgsele reisile, või on optimaalne teostada ohtliku veose reis lisalaevaga.

Lisareise ei käsitleta graafikujärgsete reisidena ja neile ei müüda pileteid eelmüügist ega ka sadamas. Lisareise ei teostata ajal, kui Regula peab täitma asenduslaeva ülesannet asendades teisi TS Laevade reisiparvlaevu rikke korral või kui laeval endal tekib rike.

"Soovitame nii Saaremaa, Muhumaa kui Hiiumaa elanikel ja nende saarte külastajatel oma sõidud varakult planeerida ning pigem soetada graafikujärgsetele reisidele pilet ette meie e-teenindusest. Nii saab vältida tarbetut ooteaega sadamates. Tuletan ka meelde, et populaarne suursaartele sõitmise aeg - jaanipäeva nädal - on varsti käes. Hetkel on selleks ajaks veel piisavalt e-pileteid saada, kuid ilmselt mitte kauaks. Soovitame jaaninädalaks e-piletid aegsasti soetada," lisas Metsla.

Vastavalt TS Laevade ja Transpordiameti vahel sõlmitud lisakokkuleppele tellib Transpordiamet kuni 536 lisareisi parvlaevaga Regula Virtsu-Kuivastu liinil perioodil 1. juunist 31. augustini 2022.

Lisaks on Transpordiametil võimalus pikendada lisareiside tellimust täiendavaks perioodiks kuni 2. oktoobrini teatades sellest ette vähemalt 30 päeva enne perioodi algust.

TS Laevad teenindab Virtsu-Kuivastu liini parvlaevadega Tõll ja Piret ja Rohuküla-Heltermaa liini parvlaevadega Leiger ja Tiiu. Ettevõtte laevastikku kuulub ka parvlaev Regula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles