KÕNE IFFILE ⟩ Päikene paistab ja loodus lokkab...

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Ivo Linna
Ivo Linna Foto: Madis Sinivee

“Ühte õigesse suvesse peab jaguma nii päikest kui ka vihma, nii tööd kui ka puhkust,” leiab laulja Ivo Linna, kelle jaoks tähendab parim puhkus lõõgastumist kodutalus Muhu saarel.

Suvi oma vaheldusrikkusega meeldib mulle väga. Naudin suve ka siis, kui parasjagu tööd teen, sest ka laval olemine on minu jaoks nauding. Sel suvel mul mingeid suuri galakontserte tulemas pole, küll aga algab juba sel reedel Mati Nuudele pühendatud pisike nelja kontserdiga turnee, mis on COVIDi ja Tõnu Aare lahkumise tõttu kaks korda ära jäänud.

Samuti on ees ootamas igasuguseid suveüritusi, kus esinen. Tundub, et koroonapainest vabanenuna korraldatakse igal pool üritusi. “Koroonapahvakute” tõttu oli meil kõige pikem paus pool aastat, ent on olnud ka kolmekuiseid pause. Nüüd, kui saab jälle vabamalt hingata, tahab rahvas koos käia ja seda vabadust nautida. Ka meil on hea meel taas lavale astuda. Üritusi on tohutult palju. Lisaks Mati Nuude mälestuskontsertidele sünnipäevi, juubeleid. Samuti pulmi, mis on viiruselainete tõttu edasi lükatud. Seega on mul juulis ja augustis päris palju tööd. Sügisest läheb jälle pisut vaiksemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles