KÜLAVAHELOOD ⟩ Kavandisse tuldi lähedalt ja kaugelt

Aare Laine
Copy
SAARLANE JA NIGEERLANE: Liisa Katariina Sünteri kaaslaseks oli Kavandi kandi külade kokkutulekul pilkupüüdvas kostüümis noormees Nigeeriast.
SAARLANE JA NIGEERLANE: Liisa Katariina Sünteri kaaslaseks oli Kavandi kandi külade kokkutulekul pilkupüüdvas kostüümis noormees Nigeeriast. Foto: Aare Laine / Saarte Hääl

Kavandi kandi külade V kokkutulekule, mis toimus 25. juunil, tulid piirkonna üheksa küla elanikud ja neis külades varem elanud inimesed, kes läinud mujale tööle ja elama. Nädal enne kokkutulekut külastas saatejuht Aare Laine tegusaid külaelanikke, kes kokkutuleku heaks kordaminekuks oma panuse andsid.

Kavandi Ansumardi talu aga võõrustas 2. juulil kunagisi naismehhanisaatoreid kõikjalt Eestist. Ansumardi talu perenaine Külli Kaubi ja peremees Johannes Kaubi räägivad saates turismitalu rajamisest ja külalistest, kes nende talus aastakümnete jooksul peatunud. Perenaine ütleb, et neil on tulnud võõrustada inimesi kõikjalt maailmast.

Mis on Kavandi küla ja selle omapärase nimega talukoha magnetiks, et huvilised on just selle paiga puhkusereisi sihtpunktiks valinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles