Mandri paar käis renditud kaubikuga Saaremaal rüüsteretkel

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Kui keegi pakub kell 4 öösel „mega odavalt“ tööriistu või rõhutab, kui kiiresti tal paljudest asjadest vabaneda on vaja, siis tasub olla ettevaatlik, sest varastatud asjadest võib ka heauskne ostja hiljem ilma jääda.
Kui keegi pakub kell 4 öösel „mega odavalt“ tööriistu või rõhutab, kui kiiresti tal paljudest asjadest vabaneda on vaja, siis tasub olla ettevaatlik, sest varastatud asjadest võib ka heauskne ostja hiljem ilma jääda. Foto: Lääne ringkonnaprokuratuur

Pärnu maakohus mõistis eile süüdi mehe ja naise, kes käisid 2019. aastal vahetult enne jõule ühes Saaremaa talus õnne otsimas.

Piret ja Tambet leppisid omavahel kokku, et renditakse Tallinnast kaubik ja sõidetakse seejärel varem naise sugulasele kuulunud tallu, sest see on talle tuttav koht. Mees rentis kaubiku, naine ostis praamipiletid ja rüüsteretk saarele võis alata, teatas prokuratuur FB postituses. 

Vargad said öösel talust saagiks mootorsae, järkamissae, muruniiduki, naelapüstoli, kompressori, akutrellikomplekti, jalgratta ja üht-teist veel. Kokku 1888 euro väärtuses asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles