Vallavalitsus kergitab huvihariduse hinda

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
KULUKAS HUVIALA: Kuressaare kunstikooli jaoks on suur kuluartikkel õppetöös kasutatavad materjalid. Fotol õpetab klaasikunstnik Jüri Soo (paremal) kohalikele ja kunstikooli lastele tänavusuvises kunstilaagris Pöidel, kuidas vitraaži teha. Lastest jäid pildile Maren Talvik, kohalikud tüdrukud Hiie ja Frida-Johanna, Oliver Lillepärg, Isabel Võhma, Anete Meitern ja Johanna Väli.
KULUKAS HUVIALA: Kuressaare kunstikooli jaoks on suur kuluartikkel õppetöös kasutatavad materjalid. Fotol õpetab klaasikunstnik Jüri Soo (paremal) kohalikele ja kunstikooli lastele tänavusuvises kunstilaagris Pöidel, kuidas vitraaži teha. Lastest jäid pildile Maren Talvik, kohalikud tüdrukud Hiie ja Frida-Johanna, Oliver Lillepärg, Isabel Võhma, Anete Meitern ja Johanna Väli. Foto: Erakogu

Saaremaa vallavalitsus ühtlustab 1. septembrist huvikoolide õppetasusid, mis osas koolidest on muutumatuna püsinud juba aastaid.

Kärla muusikakooli õppetasu on senise 14 euro ja 10 sendi asemel sügisest 25 eurot kuus.

“Ümbritsevat elu vaadates on õppetasu tõstmine ilmselt põhjendatud,” leidis Kärla muusikakooli direktor Imbi Kolk. “Senine pisike õppetasu kehtis meil ju juba hiiglama kaua aastaid – rohkem kui kümme. Minu mäletamist mööda oli see kuidagi Eesti kroonidest eurodeks teisendatud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles