Ametikooli õppijad disainid Saaremaa Lihatööstusele uue tooteetiketi

Copy
Saaremaa Lihatööstuse uus üldetikett on sümbioos kujundusgraafika õpilaste Mari-Liis Nellis ja Maren Suurna kujundustööst.
Saaremaa Lihatööstuse uus üldetikett on sümbioos kujundusgraafika õpilaste Mari-Liis Nellis ja Maren Suurna kujundustööst. Foto: Kuressaare Ametikool

Kuressaare Ametikooli õppijad disainisid Saaremaa Lihatööstusele uue tooteetiketi, koostöö on jätk viimaste aastate jooksul korraldatud ühistele ettevõtmistele.

“Oleme toetanud oma toodetega erinevaid Kuressaare Ametikooli toitlustusega seotud ettevõtmisi nagu tänavatoidufestival ja ise ka seal oma müügitelgiga kohal olnud. Kaasanud ametikooli õpetajaid ja õpilasi tootearendusse, mille käigus on degusteeritud uusi maitseid,” sõnas lihatööstuse turundusassitent Kersti Õunapuu.

“Nende kohtumiste põhjal tekkis aga idee läbi viia ühisprojekte, mille tulemusel sünnib õppekäigus mõni vajalik toode või teenus. Sellised ühisprojektid inspireerivad õpilasi kindlasti rohkem.”

Tagasi üles