JUHTKIRI Kaunist vanaemade ja vanaisade päeva!

Saarte Hääl
Copy
Vanaemale suur kalli! Foto on illustreeriv.
Vanaemale suur kalli! Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

Olgu kalendrisügise algus pealegi alles paari nädala pärast, paljude jaoks meist hakkab sügis pihta 1. septembriga, mil lastel on aeg kooli minna ja täiskasvanutelgi argitoimetustele pühenduda.

Jaanipäev on ammu möödas, jõulud alles kaugel, vahepealsed tähtpäevad kipuvad aga kiire elutempo tõttu meelest minema. Sestap on ehk paslik aeg meenutada, et sel pühapäeval, 11. septembril on vanavanemate päev. Päev, mil kas või korraks aeg maha võtta.

Lapse jaoks on hoolivad ja armastavad vanavanemad suur õnn. Seega – kui vähegi võimalik, minge oma vanavanematele külla. Või kui elate üksteisest liiga kaugel, siis vähemalt helistage.

Palju toredam on ju telefonikõlarist teineteise häält kuulda kui nappe sõnumeid saata ja lugeda. Ning ekraani vahendusel üksteisele silma vaadata on siiski parem kui seda üldse mitte teha. Sest üksteist nähes ja kuuldes saame küsida: kuidas sul tegelikult läheb?

Paljudel meist ei ole kahjuks enam kunagi võimalik oma vanavanematega kohtuda. Küllap aga on saabuv septembripühapäev just õige hetk neid meenutada. Ja mõttes tänada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles