Ott Tänakule Kreeka rallilt teine koht, Hyundaile kolmikvõit

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Hyundai rallimehed Dani Sordo (vasakult), Thierry Neuville ja Ott Tänak.
Hyundai rallimehed Dani Sordo (vasakult), Thierry Neuville ja Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundail kihutavad Ott Tänak ja Martin Järveoja said Kreeka MM-rallil tiimikaaslase Thierry Neuville'i järel teise koha. Kolmandana finišeerinud Hyundai piloot Dani Sordo tagas tiimile ajaloolise kolmikvõidu.

Tänak ja Neuville sekkusid kõrgesse mängu laupäeva hommikul, kui Hyundaid konkurentidega võrreldes kiiruskatsetel kindlamalt ja kiiremalt liikusid. Ka konkurentide tehnilised viperused aitasid neil tõusta võistlejaterivi etteotsa ja kokkuvõttes sinna ka jääda.

Probleemivaba polnud siiski ka Tänaku sõit, mis võimaldas esikohal kihutanud Neuville'i kasvatada enne viimast võistluspäeva edu tiimikaaslase ees poolele minutile. See oli rallivõiduks piisav. 

«[Tiimikäskude osas] sõltub asi sellest, mis on su eesmärk. Kui tahad MM-tiitli pärast võidelda, siis on see vale, aga kui tahad head PR-i teha, siis õige. Sõltub, mis vaatenurgast asjale otsa vaatame. Mina tahtnuks mõistagi tiitli pärast võidleda. Kahju, et meil ei õnnestunud see ausas võitluses. Terve reede tassisime asjatult hübriidi endaga kaasas, eile olid teised probleemid. Meil polnud võimalust,» kommenteeris Tänak pärast võistluse lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles