Kunagisse Vojentorgi majja kolib kohalik rõivatootja

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
VÄÄRIKA MAJA UUS ELU: Vahepeal tühjalt seisnud ja põhjalikult renoveeritud hoone saab uue asuka – Nola rõivabrändi. Poe juhataja Hedi Kereme ootab kliente peagi Kauba tn kauplusse.
VÄÄRIKA MAJA UUS ELU: Vahepeal tühjalt seisnud ja põhjalikult renoveeritud hoone saab uue asuka – Nola rõivabrändi. Poe juhataja Hedi Kereme ootab kliente peagi Kauba tn kauplusse. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaal sündinud rõivabränd Nola, mille esinduspood asus seni Kuressaares sadamaaida majas, avab peagi kaupluse südalinnas, hoones, kus nõukaajal tegutses sõjaväekaubastu Vojentorg.

Nola OÜ omanik Kadri Veskimeister tõdes, et Kauba tänaval pinna saamine oli omaette protsess. "Soovijaid oli siia kuuldavasti mitmeid ning olime väga rõõmsad, kui teada saime, et osutusime n-ö valituks," rääkis ta. "Kuigi suur osa meie toodangust jõuab praegu kliendini e-poe kaudu, siis linna südamesse kolides usume, et meieni jõuab ka rohkem juhuslikult sisse astuvaid kohalikke inimesi ja see on ainult tervitatav."

Kolimine väiksemale pinnale on Veskimeistril mõttes olnud juba mõnda aega. Sadamaaida ruum jäi nende jaoks lihtsalt suureks. "Nii suurt pinda meil tegelikult vaja ei olnud ja ega peale Kauba tänava muid kohti silma polegi jäänud, see oli meie jaoks suhteliselt ainus koht, mida kaalusime," tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles