Saare naiste kõnevurr osaleb “Ajujahil”

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
VURRITAVAD: (Vasakult) Jane Tuha, Maarit Toompuu, Kaili Adamson, ees keskel Maarja Kerner-Ader. Pildilt puudub Tiina Teder.
VURRITAVAD: (Vasakult) Jane Tuha, Maarit Toompuu, Kaili Adamson, ees keskel Maarja Kerner-Ader. Pildilt puudub Tiina Teder. Foto: Kretel Kuusk

Neljapäeval algab ETV eetris ettevõtlusideede võistlussaate "Ajujaht" uus hooaeg, kus lööb kaasa ka saarlaste loodud ettevõte Kõnekindlus tootega "Kõnevurr".

Kõnekindlus on eestimaine logopeediliste mängude ja abivahendite bränd. Mängud on valminud koostöös eesti logopeedidega ja mõeldud abivahendiks spetsialistile ja lasteasutustele ning lapsevanematele, et aidata kaasa lapse kõne arengule.

Ettevõtmise idee pärineb Leisis elavalt Maarit Toompuult, kes oma lapse r-hääliku parandamiseks leiutas kõnevurri, mida ta alguses ise nimetas Kommimänguks. Mullu pöördus tema poole ürituste korraldamisega tegelev Kaili Adamson, kes ei suutnud koroonapiirangute ajal niisama, käed rüpes, istuda ja pakkus võimalust koostööd teha. Kampa võeti ka Jane Tuha, nüüdseks on ettevõtmisega liitunud veel Maarja Kerner-Ader ja Tiina Teder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles