LUGEJA KIRI Kohtume raamatukogus!

Copy
Raamatud
Raamatud Foto: www.freepik.com

On raamatukogude aasta ja millal siis veel nendest lähemalt rääkida. Kultuuritemplid nad on ja selleks jäävadki. Juttu tuleb just Orissaare raamatukogust, sest olen ise olnud selle kauaaegne külastaja.

Ruumid on ilusad, hästi valgustatud ja lilleilust siin puudu pole. Ja töötajad – puhas kuld! Juhatajaks Eha Trumm, kes oma tööd ideaalselt tunneb. Tema poole pöördudes pole ma veel soovitud raamatust ilma jäänud. Toob selle või maa alt välja!

Tema algatusel on ellu kutsutud järgmisel kevadel 20-aastaseks saav raamatuklubi. Klubi liikmeid on palju ning klubi üritused harivad ja huvitavad. Teemasid on seinast seina – kohtutakse kirjanikega, arutletakse raamatute üle, lahatakse inimhinge saladusi jne. Aitäh teile nende õhtute eest.

Teine töötaja on lugemissaalis Sirje Tarvis – muhe, empaatiline ja mõnus. Oskab alati soovitada ja tundes paljusid lugejaid, teab nende eelistusi ja maitset.

Kolmas töötaja on laste lugemistoa haldjas Marlin Pärn. Ruum ise on väga lastepäraselt sisustatud ja siin võib sageli kohata päris pisikesi mudilasi, ikka koos emadega. Kohal käivad lasteaiarühmad ja mis kõige toredam – Marlin käib ise lasteaias lugusid ette lugemas ja jutustamas.

Aitäh kõigile Saaremaa raamatukogudele ja nende töötajatele. Mõnusat lugemist kõigile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles