TOIT Kuidas valmivad mõnusad mahlased kodused hakk-kotletid?

Copy
VÜRTSISÕBER: Laura Saks lisab oma kotletitainasse chillipipart ja sweet chilli kastet.
VÜRTSISÕBER: Laura Saks lisab oma kotletitainasse chillipipart ja sweet chilli kastet. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Mõnikord tahaks õhtusöögiks nosida kena taldrikutäie kodust toitu ning mis oleks veel parem valik, kui praadida paar pannitäit maitsvaid hakk-kotlette.

Kuressaare ametikoolis kokandust õppinud ja praegu kodukokana askeldav Laura Saks tegi tänased kotletid toiduainetest, mis tal kodus olemas olid.

“Tihti on nii, et kapis on erinevaid asju, aga samas tundub, et süüa pole justkui midagi,” räägib Laura. Temas äratab säärane olukord loomepisiku, mis ärgitab kapis leiduvast miskit maitsvat kokku keerama. “Kodus kokates ma tavaliselt retsepte ei vaata, vaid panen sobivad toorained kokku, maitsestan ja valmis see roog ongi!” ütleb Laura.

Tagasi üles