Mandrilt Saaremaale kolinud ettevõtlikud noored otsivad ''saaremaagiat''

Marili Kesküla
Copy
LIISI JA KARELI silmist on näha indu ja sära asjaga jätkamiseks ja nad kutsuvad kõiki saadet kuulama. ''Kuulake saateid ja olge avatud meelega,'' ütleb Liis ja lisab, et nende Instagrami võib julgelt ka ise saatekülalisi pakkuda, kuna nemad on mandrilt ja ise paljusid veel ei tunne.
LIISI JA KARELI silmist on näha indu ja sära asjaga jätkamiseks ja nad kutsuvad kõiki saadet kuulama. ''Kuulake saateid ja olge avatud meelega,'' ütleb Liis ja lisab, et nende Instagrami võib julgelt ka ise saatekülalisi pakkuda, kuna nemad on mandrilt ja ise paljusid veel ei tunne. Foto: KARL JAKOB TOPLAAN / Saarte Hääl

''Saarlased on palju rohkemat kui mingid inimesed, kes saare peal elavad. Siin on saaremaagia, siin on aega ja aeg üldse tiksub siin omaviisi,'' räägib Liis Järvamägi oma podcasti tutvustades.

Mandrilt saarele kolinud noor naine lisab, et Saaremaagia podcast on tema teekond saarlastega tutvumisel ja ta soovib seda teekonda jagada ka teistega.

''Tahtsin teada, mida nad siin saarel teevad sellist, mis kajab mandrile ja isegi välismaale,'' põhjendab noor naine oma taskuhäälingu sisu, millega ta tahab tuua saarlased lähemale nii saarlastele endile kui ka mandrieestlastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles