Pääsukesemärgiga tunnustati kahte Saaremaa lihatoodet

Copy
Argentinapärane steik chimichurriga
Argentinapärane steik chimichurriga Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda andis eelmisel nädalal toidumärgise „Tunnustatud Eesti toit“ ehk Pääsukesemärgi kaheksale Eestis toodetud toidutootele, neist kaks Saaremaa Lihatööstuse toodang.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Meeli Lindsaar ütles toodete hindamist kommenteerides, et jätkuvalt on „Tunnustatud Eesti toit“ ehk Pääsukesemärk Eesti tarbijate poolt hinnatuim ja tuntuim toidumärgis, mida on kinnitanud ka varasemad Eesti Konjunktuuriinstituudi tehtud uuringud.

„Kõik esitatud tooted said ekspertkomisjonilt kõrge hinnangu ja positiivse tagasiside. Saame kinnitada, et Eesti toidutootjad teevad endiselt kvaliteetset ja suurepärast tööd,“ rõhutas Lindsaar. „Ühtlasi tahan tähelepanu juhtida Pääsukesemärgi saanud uudistootele, mis jõuab kohe-kohe ka kaupluselettidele. Selleks on Eesti Pagari Peremehe Põrandaleib, mille esmatootmine oli esmaspäeval,“ osutas Lindsaar.

Tagasi üles