Saaremaa kassid ja koerad käivad usinalt juuksuris

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
PROTSEDUURID: Missy on Kristeli juures juba mitmendat korda ja laseb endaga üsna rahumeelselt tegeleda. Veidi põnevil on koerake vaid sellest, et teda pildistatakse.
PROTSEDUURID: Missy on Kristeli juures juba mitmendat korda ja laseb endaga üsna rahumeelselt tegeleda. Veidi põnevil on koerake vaid sellest, et teda pildistatakse. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaares on pisut enam kui aasta tegutsenud Saarte Grooming ehk teisisõnu kasside ja koerte juuksurisalong. Ning klientide puudust salongil pole.

Groomer või siis lemmikute juuksur Kristel Kütt on tegelikult õppinud juuksur, inimeste juuksur. Kui ta aga lapsega vahepeal kodus oli ja lähenema hakkas aeg taas tööle minna, tahtis ta teha midagi veidi teistmoodi. Nõnda läks ta saarlastele juba tuntud groomeri Helen Kulesha juurde ja hakkas tema õpilaseks.

Esialgu tegutses Kristel Saaremaa Loomakliinikus, kus selleks eraldi ruumid olemas, kuid et ta klientuuri tekkis omajagu suuri koeri, otsis ta viimaks päris oma salongile sobiva ruumi, kuhu kõik ta kliendid mahuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles