RETSEPT Jõulukeeks, mis sobib lauaehteks. Ja mitte ainult!

Copy
VALMIS TA ONGI! Selline lauakaunistus ei pruugi laual püsida kuigi kaua.
VALMIS TA ONGI! Selline lauakaunistus ei pruugi laual püsida kuigi kaua. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Mõnusalt mahlase jõulukeeksi sisse käib paras ports alkoholi, ütleb Suhkrupilvekese nime all Kuressaares kõiksugu kenasid hõrgutisi valmistav hobikondiiter Enelin Smuul.

Enelin kasutab oma imeilusas jõulukeeksis Vana Tallinna likööri, aga ka igasugused brändi- ja rummijäägid sobivad sama hästi, nendib ta.

Midagi alkohoolset läheb keeksi valmistamisel tarvis selleks, et selles puuvilju leotada. Kõlab loogiliselt. "Leotada võiks neid võimalikult kaua. Juba kaks-kolm päeva varem võiks nad alkoholi sisse seisma panna," lisab Enelin.

Tagasi üles