ÄRGE UNUSTAGE PARKIMISKELLA Uuenenud Kuressaare Jyski parkla on nüüdsest tasuline

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
KES MANDRIL KÄIB, SELLE JAOKS TAVALINE SILT. Kohalikud, eriti just vanemaealised saarlased on tasulisest parkimisest kaupluse parklas pigem üllatunud, ega tule parkimiskella kasutamise pealegi.
KES MANDRIL KÄIB, SELLE JAOKS TAVALINE SILT. Kohalikud, eriti just vanemaealised saarlased on tasulisest parkimisest kaupluse parklas pigem üllatunud, ega tule parkimiskella kasutamise pealegi. Foto: Erakogu

Märtsist taasavatud Kuressaare Jyski parkla on nüüdsest EuroParki parkimisala, kus kaks esimest tundi parkimist on tasuta, ent unustada ei tohi parkimiskella.

Sellise otsuse põhjuseks oli Jysk Estonia piirkonnajuhi Janeka Seli sõnul piirangumärkide eiramine ümberkaudsete majade elanike poolt, kes jätsid oma sõidukid ööseks ja pikemaks ajaks kaupluse parklasse. Sellega takistasid parkijad varajastel hommikutundidel parklast korralikku lumekoristust.

Parkimiskorralduse muudatusega soovitakse luua rohkem parkimisruumi Jyski klientidele. "Oleme märganud, et parkla on olnud pidevalt täis ka mitte-tipptundidel, mis on takistanud meie potentsiaalsetel klientidel oma autot parkida," ütleb Seli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles