Riigikohus ⟩ Tuulikud Mihkel Undrestist 11 kilomeetri kaugusel meres ei riiva tema õigusi (1)

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
MEIST RULLITAKSE ÜLE: Sõrulane, ettevõtja ja Saaremaa valla volikogu liige Mihkel Undrest (paremal) ütles tuulepargi arutelul, et sõrulastega ei arvestata. "Meist rullitakse üle," oli Undrest nördinud. Vallavanem Madis Kallas märkis, et tuleb leida kompromiss.
MEIST RULLITAKSE ÜLE: Sõrulane, ettevõtja ja Saaremaa valla volikogu liige Mihkel Undrest (paremal) ütles tuulepargi arutelul, et sõrulastega ei arvestata. "Meist rullitakse üle," oli Undrest nördinud. Vallavanem Madis Kallas märkis, et tuleb leida kompromiss. Foto: Aare Laine/Saarte Hääl

Riigikohus leiab, et tuulepargi püstitamine Saaremaa ettevõtja ja poliitiku Mihkel Undresti elukohast rohkem kui 11 kilomeetri kaugusele merre ei saa ilmselgelt tema õigusi riivata.

Kohtus arutusel olnud Undresti kaebus puudutas üleriigilist teemaplaneeringut, millega valitsus pani eelmise aasta kevadel paika tuuleenergia arendamiseks sobivad piirkonnad Eesti mere- ja rannikualadel.

Sõrve poolsaare maaomanik Mihkel Undresti maavaldustest ja elukohast jäi tuulikute püstitamiseks sobiv ala vähemalt 11 kilomeetri kaugusele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles