Vallavalitsus müüb Salme vallamaja veterinaarkeskusele (1)

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
SÕNASÕDA: Mart Maastiku repliigist sündis neljapäeval volikogus terav sõnasõda Mihkel Undrestiga (tagapingis), mis lõbustas ka teisi Keskerakonna fraktsiooni liikmeid Boris Lehtjärve ja Aivar Aru.
SÕNASÕDA: Mart Maastiku repliigist sündis neljapäeval volikogus terav sõnasõda Mihkel Undrestiga (tagapingis), mis lõbustas ka teisi Keskerakonna fraktsiooni liikmeid Boris Lehtjärve ja Aivar Aru. Foto: Kaader videost

Saaremaa volikogu kinnitas neljapäeval koalitsiooni häältega endise Salme vallamaja hoonestusõiguse seadmise praegu majas rentnikuna tegutseva Salme Vet Punkt OÜ kasuks.

Hoone omandiküsimus kerkis päevakorda, kui hoones tegutsev veterinaarkeskus avaldas soovi oma tegevust laiendada. Vallavalitsus leidis, et kõige parem lahendus on seada Salme Vet Punkt OÜ kasuks hoonestusõigus kinnistu hilisema väljaostmisõigusega. See seisukoht tekitas aga kogukonnas tõsiseid eriarvamusi ja diskussioone ka vallavolikogu erinevates komisjonides (pikemalt tänase lehe lk 4 – toim).

Volikogu istungil hoonestusõiguse eelnõu tutvustanud abivallavanem Kaarel Tang kinnitas vallavolinik Kristjan Moora küsimusele vastates, et teistele hoones tegutsejatele pole vald maja müüki pakkunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles