ROLAND MERE Aus mees Priit Sauk, missugune "tark" mõte järgmiseks? (1)

Copy
Roland Mere
Roland Mere Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Üldiselt püüab arukas inimene ennast ameti nõuetele vastavalt arendada, kujundada. Ta õpib usinasti, kontrollides ühtlasi, kas ta suudab seda tööd heal tasemel teha, mida öelda ja mida jätta ütlemata. Kui inimene on vait, ega siis saagi aru, kui rumal ta on. Seepärast peaks meil hea meel olema, et transpordiameti juht ütles viimaks välja oma mõtted suursaarte ühenduste kohta, mida ta oleks võinud muidugi teha hoopis enne kandideerimist," kirjutab Saaremaa vallavolikogu liige Roland Mere.

""Optimeerida" saarte ja pealinna vaheliste lendude graafikut ning praamigraafikut, kaotada saareelanike praamisoodustus – milliseid "suurepäraseid" mõtteid selle mehe peas veel keerleb?" on küsitud Saarte Hääle juhtkirjas transpordiameti juhi nägemuse kohta Eesti transpordi arengu suunal. Meenusid vanad ajad, kui teles olid alkoreklaamid veel lubatud. Üks huumoririkkamaid oli long drinki reklaam, mille slogan oli "Palju toredaid mõtteid".

Härra võiks veidi rohkem alkoholi tarbida, äkki tuleb veelgi "paremaid" mõtteid, mis võiksid transpordiametit kui unistuste realiseerimise ametit edasi viia.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles