KEVAD KÄES! Lähipäevil soojendab päike õhutemperatuuri kuni 15 kraadini

Saarte Hääl
Copy

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb lähipäevil kuni 15 kraadi sooja.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +3 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Pärastlõunal on üksikutes kohtades vihmahooge. Puhub idakaare-, saartel põhjakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 8-13, tuulele avatud rannikul 3-7 kraadi.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt ida- ja kirdetuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, põhjarannikul idakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 9-15, tuulele avatud rannikul 3-8 kraadi.

Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, hommikuks sadu hõreneb. Puhub idakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 1-7 kraadim paiguti tuleb aga kuni kraad külma. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Ennelõunal on üksikutes kohtades, pärastlõunal mitmel pool vihmahooge. Puhub kagu- ja idatuul 3-9 m/s. Sooja on 10-15, tuulele avatud rannikul 3-8 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles