Ametikool kuulutas välja kelneri eriala vastuvõtu

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Kelner. Foto on illustreeriv.
Kelner. Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

Kuressaare Ametikool kuulutas välja vastuvõtu kelneri erialale töökohapõhises õppes.

„Töökohapõhine õpe võimaldab restoranitöö kõrvalt täiendada oma erialaseid oskuseid ja teadmisi,“ rääkis ametikooli turismiteeninduse juhtõpetaja Ülle Tamsalu. "Kliendid muutuvad järjest teadlikumaks, eelkõige toitude ja veinide osas.“

Õppeaja pikkus on 6 kuud. Üks kolmandik õppetööst viiakse läbi ametikoolis ja kaks kolmandikku töökohal. Õppetööl ametikoolis ollakse ühel päeval nädalas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles