KOHTUTEE EES Saaremaa vallavalitsus läheb kesklinna remondi pärast ehitaja ja projekteerijaga kohtusse

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
SANT SEIS: Oktoobri keskel kaevasid eksperdid lahti tänavakivid Lossi tänaval vallavalitsuse maja ees. Neid jälgivad Merko alltöövõtjana tegutsenud Klotoidi juhatuse liige Madis Lepp, vallavalitsus ehitus- ja planeeringuosakonna juht Rein Kallas ja toonane vallavanem Mikk Tuisk.
SANT SEIS: Oktoobri keskel kaevasid eksperdid lahti tänavakivid Lossi tänaval vallavalitsuse maja ees. Neid jälgivad Merko alltöövõtjana tegutsenud Klotoidi juhatuse liige Madis Lepp, vallavalitsus ehitus- ja planeeringuosakonna juht Rein Kallas ja toonane vallavanem Mikk Tuisk. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Merko Eesti AS-i ja Saaremaa vallavalitsuse kompromissläbirääkimised jooksid liiva ja nüüd peab kohus otsustama, kes on süüdi selles, et Kuressaare kesklinna kivisillutis laguneb.

Vallavanem Mikk Tuisk oli skeptiline juba märtsi keskel, mil Merko saatis vallavalitsusele järjekordse pakkumise, millega nad oleksid valmis kohtuvälisele kompromissile minema.

"Täna ma neid numbreid veel öelda ei saa, sest õhkõrn lootus on üleval, et saame nendega veel kaubelda hinna osas ning sealtpealt teha lõpliku otsuse, kas lähme nendega kompromissile või lähme õigust otsima kohtu kaudu. Hetkel tundub, et pigem kipub ta kohtusse tüürivat," selgitas Tuisk märtsi keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles