Saaremaa gümnaasium pälvis Rohelise lipu

Miko Pärn
, Saarte Hääle suvereporter
Copy
PÜÜNEL: (Vasakult) Rohelise kooli programmi koordinaator Meeli Mets, Saaremaa gümnaasiumi õpilased Käti Saar, Annabel Metsalu, Kristin Kuningas, Saaremaa gümnaasiumi bioloogiaõpetaja Agnes Heinla ja Tartu loodusmaja juhataja Janika Ruusmaa.
PÜÜNEL: (Vasakult) Rohelise kooli programmi koordinaator Meeli Mets, Saaremaa gümnaasiumi õpilased Käti Saar, Annabel Metsalu, Kristin Kuningas, Saaremaa gümnaasiumi bioloogiaõpetaja Agnes Heinla ja Tartu loodusmaja juhataja Janika Ruusmaa. Foto: Liina Vakrööm

Saaremaa gümnaasium pälvis esmaspäeval rahvusvahelise keskkonnamärgise keskkonnahoidliku kooli eest.

Tegu on rahvusvahelise keskkonnaharidusliku programmi "Roheline kool" väljastatava tunnustusega, mis tõendab õppeasutuse edukat osalemist programmis ja annab tunnistust sellest, et keskkonnasäästlik mõtteviis on osa kooli või lasteaia tegemistest süsteemselt ja terviklikult.

"Eriti oluline on asjaolu, et SG on esimene Saaremaa õppeasutustest (ja üldse Eesti saarte õppeasutustest), kes on selle tunnustuseni jõudnud," ütles Liina Vakrööm, "Rohelise kooli" programmi kommunikatsioonispetsialist. Saaremaalt on "Rohelise kooli" programmiga seotud ka Aste põhikool ning Pihtla kool ja lasteaed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles