Põhigrupp väntab maha 168 kilomeetrit Saaremaal vurab ringi sadakond tipikat

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Läinud suvel väntasid tipikad mööda Hiiumaad
Läinud suvel väntasid tipikad mööda Hiiumaad Foto: Hans-Toomas Saarest

28.-30. juulini külastab Saaremaad Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) õppuritest ja vilistlastest koosnev sajapealine rattamatk. Matk algab Kuressaarest, läbib Loode-Saaremaad ning lõpeb pühapäeval Lääne-Saaremaal Karalas.

Reedel algab matk Taltechi Kuressaare Kolledžist ning eksursioon tehakse ettevõttes Freudenberg Sealing Technologies, kus tegevjuht Kaupo Kirs tutvustab kummidetaile ja -tihendite tootmist. Saaremaa ralliajalugu tutvustab Oriküla raketibaasi juures MTÜ Saaremaa Ralli juhatuse liikme Villi Pihliga.

Esimese õhtu telklaager seatakse üles Aadnieli puhkekülla ning tipikate lõkkeõhtuga liituvad Saaremaa ettevõtjad Rosalin Süld (tervist tugevdavate toidulisandite mahetootmisega tegeleva Saaremaa ettevõtte Korilane Nordic OÜ tegevjuht), Kaarel Väer (saarlane, kes tegutseb puitkonstruktsioonide valdkonnas, Matek AS müügidirektor) ja Eeve Kärblane (TalTech vilistlane ja Kuressaare kolledži ettevõtluse ja elamusmajanduse programmijuht). Modereerib Paul Liias (TalTech vilistlane ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi kosmosevaldkonna juht). Vestlusõhtu käigus käsitletakse osalejate tegevust, elu ja ettevõtlust Saaremaal, Saaremaa tulevikku ning rohemajanduse teemasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles