Elektroonikaettevõtte Incap esimese poolaasta käive kasvas

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Otto Richard Pukk
Otto Richard Pukk Foto: Incap erakogu

Kuressaares tegutseva Incapi elektroonikatööstuse emafirma majandustulemused näitavad, et ettevõtte käive kasvas esimesel poolaastal võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 12,7% ehk 129,1 miljoni euroni ja ning ärikasum moodustas sellest 14,6%.

Incapi presidendi Otto Puki sõnul olid ettevõtte tulemused majandusaasta esimeses pooles suhteliselt tugevad. Samal perioodil andis Incapi suurim klient teada, et peab liigsete laovarude tõttu oma tellimusi ajutiselt vähendama. “Meie fookuses on olnud uute klientide leidmine, müügi kasv olemasolevatele klientidele ning uute võimaluste avamine ettevõttele läbi USA-s asuva ettevõtte omandamise,” märkis Pukk.

Juuli alguses teatas Incap ettevõtte ostust, mis avab Incapile ja tema klientidele uusi võimalusi ning loob aluse äri edasiseks laiendamiseks Ameerika Ühendriikides. “Meie poolt omandatud ettevõte Pennatronics on kogenud ja kasumlik elektroonikatootmisettevõte, mis on loonud oma äritegevuse käigus pikaajalisi kliendisuhteid mitmetes erinevates tööstusharudes. Pennatronicsil on kuus klienti, kelle müügitulu on üle miljoni euro, samas kui sarnane näitaja Incapis oli 2022. aastal 22. Selle ostutehinguga saame Incapi kliendibaasi laiendada ja mitmekesistada,” kirjeldas Otto Pukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles