31. Taritu perespordipäev oli rahvarohke

Copy
Peakorvpall Taritu perespordipäeval.
Peakorvpall Taritu perespordipäeval. Foto: URVE VAKKER

Liikumisaastale kohaselt oli 12. augustil toimunud 31. Taritu perespordipäev rahvarohke ja tõhus. 

Kui kõik vanuserühmades osalejad ja korraldajad kokku liita, oli tegevuses 125 inimest. Vanuserühmad eelkoolist eakate veteranideni, supikeetjast supisööjateni, korraldajad ja kaasaelajad.

Toimusid traditsioonilised mõõduvõtud kuulitõukes, saapaviskes, hoota kauguses, noole- ja korvpalli visetes. Noorematele erinevad täpsusvisked. Perepäev on mõeldud kõikidele vanustele ja on pigem õnne- ja osavustegevused.

Sel aastal oli ka kaks täiesti uudset ala. Nö peakorvpallis tuli pinksipalliga tabada peas olevasse väikekorvi. Nõudis head kätt ja tunnetust.

Kepphobusel kepsutamine oli vaja rohkem kehalist vormisolekut. Osalejaid jätkus kõikidele aladele. Kõige enam oli ühel alal kokku ligi 80 võistlejat.

Päeva lõpetasid teatevõistlused. Kuus võistkonda (mees, naine ja kaks last) tegid kaasa kolmes võistluses. Kuna kõik toimusid liivasel võrkpalliplatsil, oli tore suvine rannamelu tunne.

Peale autasustamist sai kogu arvukas lastepere suu magusaks Premia Tallinna Külmhoone AS jäätist maiustades.

Spordipäeva viisid läbi Taritu Arenguselts ja Taritu Rahvamaja. Lümanda spordiselts SPORT kaudu rahastasid seda sportlikku traditsiooni alleshoidmist Saaremaa vald ja Saaremaa Spordiliit. Tänud osalejatele, vanematele ja vanavanematele, kes tõid kohale lapsi ja lapselapsi, võistluse kohtunikele-korraldajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles