VAHUR REEDE Kosmeetikaga seda kesklinna-jama enam ei paranda

Copy
Segadusseajav liiklusmärkide tahvel.
Segadusseajav liiklusmärkide tahvel. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

“Lõpmatuseni ei saa seda lapitekki paigata samast tekist paikasid lõigates. Kosmeetikaga seda jama enam parandada ei saa,” kirjutab saarlane Vahur Reede vastukajaks 18. augusti Saarte Hääle uudisele “Liiklussegadik Kuressaare südames: “Kas siin tõesti ei tohi parkida?!”.”

Üks kena “giidituur Kuressaare vanalinnas”on lisaks. Rainer Antsaare selgitused sobivad kenasti nende teiste giidituuride hulka. Asi ise on juba pika ajalooga ja ruumiliselt piiratud. Giid tunneb teemat ning ei ilusta olukorda – lihtsalt näitab, milline see on.

Kesklinna sõidutee osa laguneb ja tuleb ümber ehitada, käib kohtuvaidlus ehitaja ja projekteerijaga. Lisaks on selle kirjutisega ülevaatlikult näidatud, et kesklinna ülejäänud “mittesõidutee” osal ei vasta liikluskorraldusvahendid, nii liiklusmärgid kui ka erivärviliste kividega tehtud teekattemärgistused, mitte mingile loogikale ega nõuetele. Üsna nukker seis – kõik tuleb ümber teha! EV100 võidutöö “Vaip” on LAIP.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles