Kui õunakookidest, -struudlitest, -pirukatest ja tartlettidest isu täis, kuid miskit head siiski küpsetada tahaks, võtame ette pirnid ja ploomid. Vanalinna kohviku pagar-kondiiter Krista Heinmets õpetab, mida maitsvat neist teha võiks.
Tellijale
Pirnistruudel ja ploomikook ⟩ Lugu sellest, kuidas Vanalinna kohviku vitriin täiendust sai
Krista tööpäev Vanalinna kohvikus algab hommikul kell viis ja lõpeb ka õhtul kell viis. Seda seetõttu, et poolteist aastat tagasi omandas ta Kuressaare ametikoolis lisaks varasematele kondiitripaberitele ja -kogemustele ka pagarioskused. “Hommikul alustan pagaripoolel, teen saiakesed valmis, päeva lõpetan tortides,” räägib Krista. Krista tehtud tordid on Vanalinna kohvikus letil olnud juba üheksa head aastat. “Enne seda töötasin viis aastat veel Tallinnas kondiitrina – kogemust nagu on,” naerab ta.