GALERII Hapendamise töötoas sai kõrva taha panna spetsialisti õpetusi

Gert Lutter
Copy

Saaremaa Toidufestivali raames toimunud töötoas said osalised teadmisi hapendamise kunstist.

Töötoas osales 8 huvilist, kellele räägiti, miks üldse hapendada aedvilju ja metsaande ning milline on hapendatud toitude kasutegur tervisele.

"Ideaalne on süüa iga päev 3-4 supilusikat hapendatud köögivilju. Tervisele tuleb kasuks see, kui sööme hapendatud toite regulaarselt ja mõõdukalt," rääkis töötoa korraldaja Merle Vaha.

Pikemalt peatuti sellel, kuidas ja mida hapendada. Osalejad said degusteerida koolitaja poolt ette valmistatud erinevaid hapendatud köögivilju ning õunu.

Osalejad said esitada küsimusi ning proovida ka suvikõrvitsat hapendamiseks ette valmistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles