PARIM TOIDUAINE Uudne tehnoloogia toob lõhe hõrgu maitse täiuslikult esile

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
FILEED NÕRGUMA: Fileeritud, nahad eemaldatud ja soolatud, nõrgub kala restidel, et hommikul suitsuahju minna.
FILEED NÕRGUMA: Fileeritud, nahad eemaldatud ja soolatud, nõrgub kala restidel, et hommikul suitsuahju minna. Foto: Karl Jakob Toplaan

Vätta poolsaare kadakate keskel asub kaasaegne kalatööstus, milles tegutsev ettevõte Saare Kala Tootmine lööb Eesti parima toiduaine konkursil võidukalt laineid juba neljandat aastat järjest.

Tänavu parimaks kalatooteks ja meedia lemmikuks kuulutatud Saare Kala leegitatud lõhefilee on armastatud ka saarlaste poolt.

Madalal kuumusel küpsetatud filee pealispind leegitatakse ehtsa tulega ja uudne tehnoloogia toob lõhe hõrgu maitse täiuslikult esile. Kalasõbrad kiidavad mahlase lõhefilee täpselt timmitud soolasust, nauditavat tekstuuri ja parajalt kerget suitsust mekki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles