Aste korterelamu kunagine omanik püüab omandit taastada

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
ÖÖVALVE? Vallaametnike kinnitusel keegi majas alaliselt ei ela, ometi on iga tööpäeva õhtul akendes tuled ja televiisorgi mängib toas.
ÖÖVALVE? Vallaametnike kinnitusel keegi majas alaliselt ei ela, ometi on iga tööpäeva õhtul akendes tuled ja televiisorgi mängib toas. Foto: Lugeja foto

Astes Metsa 5 asuv pooleliolev kortermaja on Saaremaa vallavalitsuse teatel selle kunagise omaniku, praeguseks registrist kustutatud äriühingu endise esindaja valduses.

Mõnda aega tagasi tekkis ümbruskonna inimestel kahtlus, et omal ajal lõpetamata jäänud ehitises on end sisse seadnud ebaseaduslikud asukad, kuna pooleliolevas elamus ametlikult keegi elada ei tohiks. Sama lugu kerkis üles juba möödunud aastal ja siis hakkas vallavalitsus uurima, mida väidetavalt peremehetu hoonega peale hakata.

Vallavalitsuse järelevalve juhtivspetsialist Ain Kõiv ütles, et hoones praegu üht korterit valdav eraisik tegeleb oma sõnul kortermaja omandiküsimuse lahendamisega. "Tema kinnitusel korteris alaliselt keegi ei ela ja eluasemena seda välja ei üürita, vaid seal toimuvad remonttööd eesmärgiga kaitsta vara rüüstamiste ja varguste eest," selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles